dimecres, 6 de juny del 2007

Premis Medi Ambient 2007

El dia 5 de juny, dia mundial del Medi Ambient, va tenir lloc a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Mercat de les Flors, a Barcelona, el lliurament dels XIV Premis Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar ens va lliurar el premi a actuacions de prevenció i el reciclatge de residus en la categoria de Centres Educatius pel nostre treball del projecte "Jo reciclo, i tu?", valorant el contingut, l'originalitat i el seu caràcter innovador, exemplificador i educatiu. El premi consisteix en el lliurament d'un guardó, un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic.

Els nens i nenes de 4 anys de la meva classe i jo mateixa estem molt satisfets pel reconeixement que ha tingut la nostra feina. Hem donat uns continguts i hem intentat aconseguir uns objectius, però el que es pretén es que a partir d'ara el projecte duri per sempre, que els nens i les nenes siguin capaços de continuar la feina començada a l'escola.

GRÀCIES!


This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

5 comentaris:

P ha dit...

Moltes felicitats. És molt important que el poble de Flix surti arreu en clau positiva, i accions com la que fas amb els teus alumnes ho són i es mereixen el reconeixement general.
Enhorabona!!!

Maria José ha dit...

Moltes gràcies Pere pel teu comentari, avui l'he llegit a la classe i els nens i les nenes han fet un gran aplaudiment quan han sabut que l'alcalde de Flix els felicitava, volen que et digui que estan molt contents.
Gràcies en nom de tots i totes!!!!

LAURA ROFES ha dit...

Moltes felicitats als nens de P-4 de la Srta. Mª josé. Os mereixieu el premi. Heu treballat molt i heu aprés moltes coses per a reciclar bé. Aveure si veniu a la classe de P-3 i ens ho expliqueu una miqueta.

Maria José ha dit...

Gràcies en nom de tota la classe, quan vulgueu vindrem a explicar el que hem après.

eva_yam ha dit...

Felicitats a tots!! he estat mirant el vtre projecte i us ha quedat molt b�!!

Enhorabona pel premi!!